تست سرعت صفحه وب سایت
ارسال شده توسط: احمد شفاپور نظرات: یک نظر

ابزار تست سرعت صفحه وب سایت

بهترین ابزارهای تست سرعت سایت

سرعت وب سایت بسیار مهم است. به وب سایتهایی که سرعت بهتری دارند و بر روی بهینه سازی موتورهای جستجو کار کرده اند و سئو وب سایت خود را بهبود بخشیده اند، پاداش اعطا می شود و آن هم بازدید بیشتر و ترافیک بیشتر و در نتیجه رتبه بهتر است. اگر وب سایت شما بیشتر از ۳ ثانیه لود شود، بسیاری از بازدیدکنندگان قبل از لود صفحه، وب سایت را ترک می کنند. و به وب سایت رقبای شما مراجعه می کنند، که این خوب نیست. اگر بتوانید سرعت لود صفحه اصلی وب سایت خود را به کمتر از ۳ ثانیه برسانید، احتمال زیادی دارد که بازدیدکننده وب سایت، از سایتتان خرید کند، در آن ثبت نام کند و یا به مطالعه مطالب وب سایت شما بپردازد، در نتیجه ترافیک بیشتری تولید می کند و رتبه شما بهبود می یابد.

ابزار تست سرعت صفحه وب سایت:

سه ابزار زیر همگی امکان تست سرعت صفحه وب سایت را دارند و بخش هایی از وب سایت را که نیاز به بهبود دارند را شناسایی و مشخص می کنند. این بدان معنا نیست که این تنها ابزار موجود است، اما هنگامی که در کنار هم قرار می گیرند، یک روش جامع و در عین حال آسان برای فهم سرعت سایت را ارائه می دهند.

اهداف اصلی ما در اینجا به شرح زیر است:

اندازه فیزیکی فایل. این اندازه باید تا حد امکان، کمتر از ۳ مگابایت باشد.
زمان بارگیری (لود صفحه). این باید در حالت ایده آل کمتر از ۳ ثانیه باشد.
بارگذاری گوشی هوشمند. این برای اتصال داده ۳G باید زیر ۵ ثانیه باشد.

نتایج حاصل از سه ابزار زیر کمک می کند تا این مسائل را ارزیابی کرده و به بهبود سرعت وب سایت در حالت واقعی، کمک کنید.

  • ابزار گوگل: Google PageSpeed Insights

این ابزار جهت بهینه سازی فنی است. با تجزیه و تحلیل محتوای هر صفحه از وب سایت، اطلاعات تشخیصی را به طور مستقیم از طریق گوگل فراهم می کند.

این ابزار تمامی فصت های بهینه سازی را مشخص می کند و به عوامل بهینه سازی که در حال حاضر اماکن پذیر است، اشاره می کند.

PageSpeed Insights تخمین میزند که آیا یک صفحه شیوه های عملکرد رایج را به خوبی دنبال می کند و یک نمره از صفر تا صد به این عملکرد می دهد.  گوگل ارزیابی می کند که آیا یک صفحه می تواند عملکرد خود را در دو بخش بهبود دهد:

زمان بارگزاری بیش از حد: زمان سپری شده از لحظه ای که کاربر صفحه ای جدید را درخواست کرده است تا هنگامیکه محتوای صفحه به طور کامل،توسط مرورگر رندر شده است.

زمان بارگزاری کامل صفحه: زمان سپری شده از لحظه ای که کاربر درخواست یک صفحه جدید می کند تا زمانی که صفحه به طور کامل توسط مرورگر رندر شده است.

ابزار تست سرعت صفحه وب سایت

توسط این ابزار شما می توانید بهینه سازی های فنی ای را فراهم کنید که می تواند سرعت انتقال صفحه را بهبود بخشد.

  • Pingdom

Pingdom ابزاری است که سرعت وب سایت شما در انتقال اطلاعات تست می کند. برای این کار کافی است آدرس URL و موقعیت سرور تست را مشخص کنید. موقعیتی که به محل کسب و کار شما نزدیکتر است.

ابزار Pingdom به شما نمره عملکرد، زمان بارگزاری صفحه وب سایت، تعداد requestهای صفحه، حجم صفحه اصلی وب سایت و حجم فیزیکی فایل ها را به شما می دهد.

ابزار تست بهینه سازی سرعت وب سایت

من واقعا نتایج pingdom را دوست دارم، چرا که به صورت خیلی جزئی وب سایت را تفکیک می کند و نشان می دهد که اجزای وب سایت چگونه بر سرعت بارگزاری کل صفحه وب سایت تاثیر می گذارد.

در مثال زیر، می بینیم که نیمی از صفحه اصلی وب سایت (۴۴ درصد) را تصاویر تشکیل می دهند، بنابراین می توان با حذف و یا بهینه سازی تصاویر حجم صفحه را کمتر کرد.

ابزار تست سرعت وب سایت

در تصویر زیر، می توانیم تاثیر فاکتورهای مختلف را بر روی زمان لود برای هر درخواست فایل، ببینیم که با رنگ های مختلف نمایش داده می شود: DNS، SSL ، ارسال، زمان انتظار، دریافت و یا اتصال به فایل.

به خصوص زمان انتظار یک فاکتور جالب است که نشان دهنده کیفیت پایین میزبانی (هاست) وب سایت شما است. اگر نمودار زرد بزرگ نمایش داده شود، باید برنامه ای برای ارتقاء هاست وب سایت خود در نظر بگیرید.

ابزار تست بهینه سازی سرعت وب سایت

با اطلاعاتی که از pingdom بدست می آوریم می توانیم تشخیص دهیم که علاوه بر سرعت پایین مربوط به هاست و یا DNSهای وب سایت، کدام یک از انواع فایل ها، حجم بیشتری از صفحه را اشغال می کنند و باعث کاهش سرعت صفحه اصلی وب سایت می شوند.

  • تست Google Mobile

با استفاده از دو ابزار که معرفی کردیم ممکن است به نتایج خوبی دست پیدا کنیم اما هنوز مشکل سرعت برای موبایل وجود داشته باشد. طبق اطلاعاتی که از Think With Google داریم، به این دلیل است که بسیاری از موبایل ها هنوز از اتصال داده ۳G استفاده می کنند و انتظار می رود که همچنان تا سال ۲۰۲۰ بر روی این مدل باقی بمانند.

ابزار Google Mobile خلاصه ای از عملکرد وب سایت را روی اتصال داده ۳G به اشتراک می گذارد و همچنین یک گزارش فراهم می کند.

به کمک این ابزار شما می توانید وب سایت خود را با وب سایت های رقیب یا همکارتان مقایسه کنید. همچنین گزارشی مفصل برای تعمیر و بهبود وب سایت به شما ارائه می کند.

چند نکته برای بهبود سرعت وب سایت:

نکته اول: تنها بهبود سرعت صفحه اصلی کافی نیست. باید سرعت تمامی صفحات مهم وب سایت خود را بهبود ببخشید و از صحت عملکرد انها اطمینان حاصل کنید.

نکته دوم: ابزار SEO Spider از سایت ScreamingFrog.co.uk به شما ایده هایی می دهد تا بتوانید تشخیص دهید که کدام یک از صفحات بزرگتر از اندازه معمول است و چگونه حجم آنها را کاهش دهید. نحوه انجام کار این ابزار به شرح ذیل است:

  • Screaming Frog را دانلود و نصب کنید.
  • سایتتان را Crawl کنید.
  • تب Internal را مشاهده کنید.
  • ستون Size را مشاهده کنید.
  • این ابزار به شما کمک می کند که صفحات بزرگ را در وب سایت خود شناسایی کنید.

نکته سوم: می توانید متوسط زمان بارگزاری را از طریق حساب کاربری گوگل انالایتیک در بخش Behaviour > Site Speed مشاهده نمایید.

برای سرعت بخشیدن به وب سایتتان برای همه کاربران، بایستی وب سایت خود را از تمامی زوایا بررسی کنید.

  • آیا وب سایت از نظر فنی به خوبی بهینه شده است؟
  • آیا صفحاتی با حجم بالا و محتوا و تصاویر زیاد دارید؟
  • آیا هاست وب سایت شما از نظر کیفی عملکرد پایینی دارد یا خیر؟
  • عملکرد وب سایت شما بر روی موبایل یا سرعت های پایین اتصال چگونه است؟

با بررسی خروجی این سه ابزار، می توانید درکی کامل تر از نحوه عملکرد وب سایت خود و آنچه که می توانید برای بالا بردن سرعت انجام دهید، داشته باشید. این مورد ممکن است نیاز به بهینه سازی فنی، کاهش اندازه فایل ها، دریافت هاست بهتر، یا اغلب ترکیبی از همه موارد فوق باشد. سپس شما می توانید دوباره و دوباره تست کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *