اعتماد، اوتوریتی و رتبه بندی جستجو
اعتماد، اتوریتی و رتبه بندی جستجو
اگر موتورهای جستجو می توانند تصمیم بگیرند که به لینک ها یا اکانت های شبکه های اجتماعی اعتماد کنند، آیا می توانند یاد بگیرند که به وب سایت ها نیز اعتماد کنند؟ بله حتما. بسیاری از سئوکاران معتقدند که اعتماد به سایت، نقش مهمی را در موفقیت یا شکست وب سایت در موتورهای جستجو بازی می کند.
Ta: اوتوریتی وب سایت
آیا سایت شما اوتوریتی دارد؟ آیا به طور گسترده در حوزه کسب و کارش به عنوان رهبر شناخته شده است؟ این هدف نهایی است.
هیچ کس به درستی نمی داند چگونه موتورهای جستجو اوتوریتی را محاسبه می کنند و در حقیقت احتمالا سیگنال های اوتوریتی متعددی وجود دارد. نوع لینک هایی که وب سایت شما دریافت می کند و منابع رسانه های اجتماعی و معیارهای تعامل ممکن است همگی در اوتوریتی سایت نقش داشته باشند. البته تمایلات و نظرات منفی می تواند به اتوریتی سایت آسیب برساند.
در آینده در مورد اینکه گوگل چگونه اوتوریتی سایت را بررسی می کند بحث خواهیم کرد.
Te: تعامل وب سایت
یک سایت با کیفیت باید تعامل معناداری با کاربرانش ایجاد کند. موتورهای جستجو ممکن است تلاش کنند این تعاملات را به روش های مختلف، اندازه بگیرند.
به عنوان مثال، چه مدت زمان کاربران در وب سایت شما می مانند؟ آیا آنها جستجو می کنند و از بین لیست جستجوها بر روی وب سایت شما کلیک می کنند اما فورا به لیست نتایج بر می گردند و از وب سایت دیگری بازدید می کنند؟ این رفتار می تواند توسط موتورهای جستجو اندازه گیری شود و می تواند نشانه ای باشد که محتوای شما تعاملی نیست.
برعکس، آیا کاربران مدت زمان بیشتری را برای بازدید از محتوا در وب سایت شما سپری می کنند نسبت به سایتهای دیگری که محتوایی مشابه دارند؟ معیار ” زمان سپری شده در سایت” یا ” کلیک های طولانی” نوع دیگری از تعامل است که موتورهای جستجو می توانند اندازه بگیرند و برای ارزیابی ارزش نسبی محتوا از آن استفاده کنند.
حرکات اجتماعی همانند نظرات، اشتراک گذاری ها و لایک ها، روش دیگری را نشان می دهد که ممکن است تعامل را اندازه گیری کند. در راهنمای بخش های اجتماعی جزئیات بیشتری از آنها را پوشش می دهیم.
موتورهای جستجو معمولا در مورد استفاده از معیارهای تعاملی محتاط هستند. به هر حال، ما معتقدیم که تعامل اندازه گیری می شود و برای اطلاع دادن به نتایج جستجو مورد استفاده قرار می گیرد.
Th: تاریخچه وب سایت
از آنجاییکه موتورهای جستجو به طور مرتب از وب سایت شما بازدید می کنند، می توانند احساس کنند که چه چیزی عادی است یا اینکه چگونه در طول زمان رفتار کرده اید.
آیا شما به طور ناگهانی به مواردی لینک داده اید که موتورهای جستجو به طور عجیب و غریبی به آنها همسایه بد می گویند؟ آیا در حال انتشار محتوایی هستید که این موضوع را قبلا پوشش نداده اید و به کسب و کار شما مربوط نمی شود؟ چنین چیزهایی ممکن است زنگ خطری باشد.
سایت ها نیز درست همانند انسانها فقط برای بهتر شدن تغییر می یابند. تغییرات در انزوا گرفته نمی شوند. سایر فاکتورها برای اینکه تخمین بزنیم در وضعیت بد چه اتفاقی می افتد، ارزیابی می شود.
به طور مشابه، سایتی با تاریخچه ای از نقض قوانین و دستورالعمل ها و دریافت چندین دوره جریمه و مجازات از طرف موتورهای جستجو، ممکن است مشکلاتی را برای کار کردن پیدا کند و به شرایط قبلی در موتورهای جستجو باز نگردد.
در پایان، یک پیگیری کلی خوب ممکن است به شما کمک کند. یک سایت قدیمی تر و قوی تر که قبلا در موتورهای جستجو موفق بوده است و جایگاه خوبی دارد، نسبت به سایت تازه تاسیس می تواند موفقیت بیشتری داشته باشد. سایت های جدید باید روزها، هفته ها و ماه ها وقت صرف کنند تا به جایگاه آن ها دست پیدا کنند.
مطالب مرتبط:
فصل اول: فاکتورهای مهم سئو
فصل دوم: فاکتورهای موفقیت محتوا در سئو
فصل سوم: معماری سایت و فاکتورهای موفقیت سئو
فصل چهارم: کد HTML و فاکتورهای موفقیت سئو
فصل ششم: ساخت لینک و رتبه بندی در موتورهای جستجو
فصل هفتم: شخصی سازی و رتبه بندی در موتورهای جستجو
فصل هشتم: تاثیر رسانه های اجتماعی در سئو
فصل نهم: راه های پیشگیری از جریمه شدن وب سایت