روشهای لینک سازی و گرفتن بک لینک
ارسال شده توسط: احمد شفاپور نظرات: یک نظر

روشهای لینک سازی و گرفتن بک لینک

روش های لینک سازی و گرفتن بک لینک

گوگل اعلام کرده است که لینک ها فاکتور شماره یک برای رتبه بندی وب سایت هستند. الگوریتم هسته اصلی  گوگل بر اساس این لینک هاست و این مورد از زمان پیدایش گوگل تغییری نکرده است.

لینک سازی اساسا یک رویکرد بازاریابی کاملا یکپارچه است. ترکیبی از روابط عمومی، ایمیل، محتوا و رسانه های اجتماعی که تمام جنبه های تجارت و کسب و کار را ادغام می کند. وقتی در حال ساختن یک لینک خوب هستید، همانند این است که در حال اجرای یک بازاریابی خوب از طریق وب سایت خود هستید.

محتوای شما باید بی عیب و نقص باشد

به عنوان بازاریاب همگی می دانیم بدون لینک سازی نمی توانید رتبه بگیرید. برای رسیدن به این موضوع، محتوای شما باید بی عیب و نقص باشد چرا که محتوای ضعیف یا محتوایی که ارزش رقابتی ندارد و یا مرتبط نیست، لینک سازی نمی تواند به بهبود رتبه بندی آن کمک کند. در واقع لینک ها نسخه وب سرعتی هستند.

پیش از این لینک سازی به روش کلاه سیاه صورت می گرفت. ایمیل هایی به کاربران ارسال می شد که مورد نیاز آنها نبود و فقط نام برند را تبلیغ می کرد و تمامی لینک های آن ها شامل اسپم بود.

پس از آن، اصطلاح “لینک سازی” به تبادل لینک (لینک گرفتن و لینک دادن) تبدیل شد. لینک ها آنچه در فضای موتورهای جستجو برای مدتها از بین رفته بود برگرداند: کیفیت، معنی، درگیر کردن کاربران با برند.

مزایای لینک سازی: لینک های با کیفیت به طور کلی اعتماد و اعتبار وب سایت را در نتایج موتورهای جستجو افزایش می دهد. لینک های با کیفیت می توانند به مرور زمان رتبه بندی وب سایت را بهبود بخشند.

لینک ها در اینترنت رابطه ای بین صفحات وب سایتها ایجاد می کنند که هم برای موتورهای جستجو و هم برای بازاریابان بسیار مهم هستند. موتورهای جستجو همانند گوگل از لینک ها برای خزیدن در وب، کشف صفحات جدید، محاسبه محبوبیت صفحات وب سایت، و همچنین تخمین ارتباط نتایج با پرس و جوی فرد جستجو کننده استفاده می کنند.

سئوی فنی برای لینک سازی :

فرایند بهینه سازی on-page پیش از سئوی off-page انجام می شود. چرا که لینک سازی برای وب سایتی که اصول بهینه سازی وب سایت بر روی آن اجرا نشده است کاملا بی فایده است. سئوکاران حرفه ای ابتدا اصول سئو on-page را بر روی سایت اجرا می کنند و سپس به دنبال سئو off-page و لینک سازی می روند. باید پیش از شروع سئو off-page و فرایند لینک سازی، نقص های سئو on-page به خصوص لینک های شکسته را برطرف کنید. با تجزیه و تحلیل ساختار سایت با قرار دادن لینک های داخلی و صفحات با عملکرد بالا برای اضافه کردن لینک به این صفحات، می توانید محتوای موجود در وب سایت را کشف کنید که می تواند به عنوان راهنمای استراتژی لینک سازی به شما کمک کند. (برای اجرای این بخش لازم است از کارشناس سئو کمک بگیرید.)

روشهای لینک سازی و گرفتن بک لینک :

روشهای زیادی برای لینک سازی و گرفتن بک لینک وجود دارد. استراتژی های مناسب برای شما به منابعی که در اختیار دارید و همچنین صنعتی که در آن فعالیت دارید، بستگی دارد. در صنایعی که رقابت در آنها بیشتر است نیاز است که برای گرفتن بک لینک بیشتر تلاش کنید چرا که گرفتن بک لینک در این شرایط مشکل تر است. در صنایع جدیدتر که به سرعت در حال رشد هستند فرصت های بیشتری برای حضور و فعالیت در وب فراهم است. در این مقاله تاکتیک های لینک سازی که در بیشتر انواع وب سایت ها کاربرد دارد، ارائه شده است. استراتژی های زیر ترکیبی از گزینه ها برای بهبود رتبه بندی و افزایش ترافیک وب سایت هستند.

اگر می خواهید در مورد بک لینک ها بیشتر بدانید می توانید به مقاله بک لینک چیست؟ مراجعه کنید.

گرفتن بک لینک بر اساس محتوا:

پیش فرض اصلی این است که یک محتوای ارزشمند تولید می کنید تا برای گرفتن بک لینک از آنها استفاده کنید. این محتوا می تواند شامل موارد زیر باشد: اینفوگرافیک، تجسم داده ها، فایل راهنما، ویدئو، گالری تصاویر

این محتوای ارزشمند به منظور گرفتن بک لینک از طریق افرادی که این مطالب برایشان جالب، خنده دار، آموزنده، ارزشمند و … است، ایجاد می شود. شاید در ابتدای کار لازم باشد که از این افراد تقاضا کنید به وب سایت شما لینک دهند اما به مرور زمان، به مرحله ای خواهید رسید که نیازی نیست برای دریافت بک لینک درخواستی ارسال کنید. این کار می تواند مدت زمان زیادی طول بکشد و به سرمایه گذاری بالایی در تولید محتوای منحصر به فرد نیاز دارد اما قطعا امکان پذیر است.

وبلاگ نویسی مهمان:

وبلاگ نویسی مهمان فرایندی است که می توانید محتوای خود را در بخش نظرات کاربران در وب سایت های دیگر منتشر کنید. در حالی که این روش غالبا روشی موثر برای گرفتن بک لینک با استفاده از محتوای با کیفیت است، گوگل با افرادی که از این تاکتیک سوء استفاده می کنند (استفاده از محتوایی با کیفیت پایین و anchor بهینه شده) برخورد می کند.

از آنجایی که وبلاگ نویسی مهمان به طور فزاینده ای به یک تاکتیک متدوال تبدیل شده است به یک فرایند اتوماتیک تبدیل شده و کیفیت پست ها به طور قابل توجهی کاهش یافته است. گوگل متوجه این موضوع شد. اگر می توانید محتوایی با کیفیت خوب تولید کنید، بسیاری از سایتهای مشهور همچنان با خوشحالی پذیرای پستهای مهمان هستند. در واقع نباید از این روش منحصرا برای ساخت بک لینک استفاده کنید، زیرا گوگل در یافتن و کاهش ارزش لینک هایی که از این طریق ساخته می شوند، بسیار خوب عمل می کند.

اصلاح لینک های شکسته:

اینترنت مملو از لینک های شکسته است. اغلب این لینک های شکسته در صفحات با ارزش و با کیفیت بالا قرار دارند. اصلاح لینک های شکسته یک روش رایج است که به وبمستران امکان می دهد به جای لینک های خراب، لینک های اصلاح شده را جایگزین کنند. اگر چه انجام این کار در جزئیات می تواند متفاوت باشد اما اساس فرایند مشابه زیر است:

لینک های خراب را بررسی کنید و لینک های اصلاح شده را که می خواهید جایگزین کنید پیدا کنید.
محتوا تولید کنید.
لینک های شکسته را به محتوای جدید لینک دهید.

به عنوان مثال تصور کنید یک شرکت لبنیاتی دارید و می خواهید برای صفحات مقالات علمی وب سایت خود بک لینک ایجاد کنید. دانشگاهی در شهر شما دارای صفحات قدیمی تری درباره منابع لبنی در وب سایت خود است اما بسیاری از لینک هایش شکسته و خراب است. نیاز است که از یک وبمستر کمک بگیرید تا لینک های خراب را شناسایی کند و به مدیر وب سایت آن دانشگاه پیشنهاد دهید که لینک های شکسته وب سایتش را با لینک های مرتبط وب سایت شما جایگزین کند. در صورتی که با پیشنهاد شما موافقت شود، می توانید بارها و بارها این روند را تکرار کنید. در این فرایند ممکن است نیاز باشد محتوای جدیدی را به طور خاص برای این منظور ایجاد کنید.

احیای لینک:
اندکی تفاوت بین احیای لینک و اصلاح لینک شکسته وجود دارد. احیا یا تعمیر لینک به معنی اصلاح لینک هایی است که به وب سایت شما اشاره دارند و یا اصلاح لینک هایی که به وب سایت شما اشاره دارند اما صفحه مورد نظر از نظر سئو ارزشمند نیست.

انواع مختلفی از استراتژی های احیای لینک وجود دارد:

صفحات با خطای ۴۰۴: ممکن است لینک هایی در وب سایت وجود داشته باشند که به صفحاتی از وب سایتتان اشاره می کنند که دیگر آن صفحات وجود ندارند. Open site explorer ابزاری مناسب برای یافتن این صفحات با خطای ۴۰۴ است. می توانید این لینک ها را ریدایرکت کنید، تعمیر کنید و یا از وبمستر خود بخواهید که این لینک ها را تغییر دهید.

ذکر نام برند بدون درج لینک: گاهی اوقات این روش رایج و آسانی است که از دیگران بخواهید در مورد سایت شما بنویسند اما لینک وب سایتتان را ذکر نکنند. در این موارد درج آدرس ایمیل شما کافی است. ابزارهایی همانند Google Alerts، permend.net و Fresh Web Explorer در ذکر نام برند بسیار عالی عمل می کنند.

لینک هایی از رسانه های خبری و خبرگزاری ها:
بهترین روش برای بدست آوردن لینک از خبرگزاری ها، ایجاد یک منبع یا تحقیقی است که روزنامه نگاران و خبرنگاران به آن استناد کنند.

لینک های داخلی:
ساخت لینک داخلی یکی از ساده ترین انواع روشهای لینک سازی است. کافی است پست هایی که به یکدیگر مرتبط هستند لینک دهید.

لینک هایی از مشاغل مکمل در کسب و کارتان:
مشاغل مکمل مخاطبان هدف مشابهی دارند اما مستقیما با شما رقابت نمی کنند. برای گرفتن بک لینک از این طریق سعی کنید از وبلاگ نویسی مهمان استفاده کنید و یا در بخش محصولات و خدمات نظر دهید و یا یک کمپین بازاریابی ایجاد کنید.

لینک های رقبا در صنعت شما:
اگر بتوانید کاری کنید که رقبایتان به شما بک لینک دهند، یعنی کار خود را به درستی انجام داده اید. ممکن است یک بورد تخصصی ایجاد کنید و یا یک تحقیق بسیار ارزشمند بنویسید، این به شما کمک می کند که سایر رقبا به صفحه مقاله شما لینک دهند.

لینک های پروفایل در انجمن ها:
مهم ترین و معروفترین انجمن ها در کسب و کار خود را پیدا کنید و عضو شوید و شروع به فعالیت کنید. با دیگر اعضای انجمن در حل مسائل و گفتگوها مشارکت کنید. سپس می توانید لینک وب سایت خود را به اشتراک بگذارید.

لینک های پروفایل شبکه های اجتماعی:
اگر پیش از این لینک وب سایت را در پروفایل شبکه های اجتماعی خود درج نکرده اید، همین الان این کار را انجام دهید. کار بسیار ساده ای است اما به دلیل وجود شبکه های اجتماعی گاهی از آن غافل می شویم. اما قطعا تاثیر بسیاری در دیده شدن وب سایتتان دارد.
فیس بوک، اینستاگرام، توییتر، لینکدین، اسنپ چت، پینترست، تلرگام و هر شبکه اجتماعی دیگری که در آن عضویت و فعالیت دارید.

گرفتن بک لینک از لینکدین:
روش ساده دیگری است که از آن غفلت شده. اگر پیش از این انجام نداده اید، یک صفحه برای شرکت خود در لینکدین ایجاد کنید و لینک وب سایتتان را اضافه کنید.

دایرکتوریهای مشاغل مرتبط و غیر اسپم:
دایرکتوری مرتبط با کسب و کار خود را پیدا کنید. این دسته از وب سایتها منابع خوبی برای معرفی شما به مخاطبان و درج لینک هستند. مثلا در حوزه صنعت ساختمان دایرکتوریهایی همانند sakhteman.com و موارد مشابه وجود دارد که به معرفی شرکتهای فعال در زمینه ساختمان می پردازد.

لینک از Google My business:
حتما شرکت خود را در Google My business معرفی و لینک خود را درج کنید. بسیاری از کاربران پیش از اینکه به وب سایت شما مراجعه کنند، اطلاعات شما را در Google Business بررسی می کنند.

لینک های راهنما:
آیا در حوزه کسب و کار خود مطلبی وجود دارد که روی آن تحقیق بسیاری کرده اید و یا در آن به صورت حرفه ای تخصص دارید؟ این مطلب می تواند یک منبع راهنما برای دیگران باشد. بنابراین آن را در وب سایت خود درج کنید و در فروم ها و شبکه های اجتماعی لینک مطلب خود را اضافه کنید.

منابع راهنما:
لیستی از منابع راهنما و یا نظرات افراد مشهور در صنعت خود را که مفید و کاربردی هستند تهیه کنید. به عنوان مثال، لیستی از ۵۰ مکان دیدنی برای عکاسی پاییز در شهر خود را لیست کنید و پیشنهاد خود را منتشر کنید. این کار برای گرفتن بک لینک بسیار موثر است.

لینک های اینفوگرافیک:
می توانید برای درک بهتر موضوع برای مطالب خود طرح اینفوگرافیک ایجاد کنید. میتوانید از نرم افزار Canava برای ایجاد طرح خود استفاده کنید و یا برون سپاری کنید. در طرح خود آدرس وب سایت یا نام برند را ذکر کنید. شاید افراد دیگر بخواهند از طرح شما در وب سایت و یا سبکه اجتماعی شان استفاده کنند.

لینک های استناد به اینفوگرافیک:
من در این مقاله چندین بار به انجام و انتشار مقالات تحقیقاتی اشاره کرده ام. به این دلیل که تحقیقات منحصر به فرد و تازه برای گرفتن بک لینک بسیار موثر هستند. می توانید بخشی از مطلب خود را در شبکه های اجتماعی، وبلاگ نویسی مهمان و … ارسال کنید و به مطلب اینفوگرافیک خود در وب سایتتان لینک دهید.

لینک از ویدئوها:
یوتیوب اغلب به عنوان دومین موتور جستجوی بزرگ مورد استفاده قرار می گیرد، بنابراین حتما ویدئویی که در آن منتشر می کنید یک لینک قابل کلیک در توضیحات آن درج کنید. در بخش About پیج یوتیوب خود لینک وب سایت و شبکه های اجتماعی تان را اضافه کنید.

لینک از SlideShare:
آیا تا به حال یک سخنرانی ایراد کرده اید، یک کلاس آموزشی برگزار کرده اید و یا یک وبینار برگزار کرده اید؟ بهتر است که اسلایدهای خود را بر روی SlideShare آپلود کنید. برای بهینه سازی اسلایدها حتما لینک وب سایت خود را اضافه کنید.

لینک گرفتن از نقدها:
می توانید از بلاگرها و اینفلوئنسرها بخواهید در مورد محصولات و خدماتتان در پیج های خود نقد بنویسند. برخی از آنها به صورت رایگان و برخی غیر رایگان این کار را برای شما انجام می دهند. اما قطعا در جذب مخاطب موثر است.

بک لینک گرفتن از Wiki سایت ها:
منظور فقط Wikipedia نیست. Wiki مربوط به کسب و کار خود را پیدا کنید و مقالات خود را در آن انتشار دهید و لینک وب سایت خود را درج کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *