سئو کلاه سیاه
ارسال شده توسط: احمد شفاپور نظرات: یک نظر

سئو کلاه سیاه

سئو کلاه سیاه چیست؟

سئو کلاه سیاه به مجموعه اقداماتی گفته می شود که از طریق روشهایی که موجب نقض قوانین موتورهای جستجو می شود، برای افزایش رتبه بندی صفحات سایت در موتورهای جستجو استفاده می شود.
در این مقاله به شما خواهیم گفت که سئو کلاه سیاه چیست ، تاکتیک ها و تکنیک هایی که به عنوان سئو کلاه سیاه شناخته می شوند کدامند، نحوه گزارش سئو کلاه سیاه چگونه است و چگونه سئو کلاه سیاه می تواند بر سئو سایت شما تاثیر بگذارد.
درک این نکته ضروری است که اجرای تاکتیک ها و استراتژی های سئو کلاه سیاه می تواند موجب شود که سایت شما را از نمایش در لیست نتایج موتورهای جستجو به طور کلی حذف کند. بنابراین نیاز است که مفهوم سئو کلاه سیاه و تبعات استفاده از این روش را متوجه شوید.

در هر صورت، سئو کلاه سیاه چیست؟ سئو کلاه سیاه معمولا به عنوان یک اقدام تایید نشده تعریف شده است با این حال می تواند موجب افزایش رتبه بندی یک صفحه سایت در نتایج موتورهای جستجو (SERP) شود. این اقدامات بر ضد قوانین خدمات موتورهای جستجو هستند و می تواند موجب ممنوعیت نمایش سایت در نتایج موتورهای جستجو و سایت های وابسته شود. لیستی از تاکتیک ها و استراتژی های به کار رفته توسط دست اندرکاران سئو کلاه سیاه که به طور شفاف در راهنمای وبسمتر گوگل و راهنمای وبمستر بینگ اعلام شده است.

“مطلبی که من در سایت منتشر کرده ام آیا موجب ایجاد ارزش برای کاربر شده است یا من این مطلب را فقط برای بهبود رتبه در موتورهای جستجو منتشر کرده ام؟” این موضوعی است که مشخص می کند آیا تاکتیک سئو بر ضد راهنمای وبمستر موتورهای جستجو است یا خیر؟ اگر برای کاربر ایجاد ارزش نکند اما موجب بهبود رتبه بندی سایت شود، به احتمال زیاد از روش کلاه سیاه استفاده کرده اید.

تاکتیک های سئو کلاه سیاه:

تاکتیک های زیر به عنوان تاکتیک های سئو کلاه سیاه در نظر گرفته می شوند و اگر می خواهید در رتبه های برتر گوگل و سایر موتورهای جستجو باقی بمانید توصیه می شود که از این روش ها استفاده نکنید:

  • تولید محتوای خودکار
  • لینک ها یا متون مخفی
  • کلمات کلیدی بیش از اندازه
  • سئوی منفی
  • ریدایرکت های زیرکانه
  • سئو کردن سایت به صورت لفافه
  • دستکاری لینک ها (از جمله خرید لینک)
  • مقالات طولانی و بی محتوا
  • Link farm
  • Link Schemes
  • Rich Snippet Markup Spam
  • کوئری های خودکار به گوگل
  • ایجاد صفحات، ساب دامنه ها یا دامنه ها با محتوای تکاری
  • صفحات دارای رفتار مخرب مانند فیشینگ ، ویروس ها ، تروجان ها و سایر بدافزارها

نحوه گزارش کردن سئو کلاه سیاه

دو دلیل وجود دارد که چرا ممکن است سئو کلاه سیاه را گزارش کنید. یا سایت شما از طریق هک و ویروس مخرب یا کمپین های سئو منفی و لینک های اسپم مورد حمله قرار گرفته باشد و یا می بینید که سایت شما در کلمه کلیدی رقابتی در نتایج وب اسپم رتبه بندی شده است. برای مورد دوم می توانید فایل وب اسپم را از طریق وبمستر تولز گوگل گزارش کنید. لطفا از این ابزار با احتیاط استفاده کنید. چرا که گزارش اشتباه در مورد وب اسپم به عنوان سئو کلاه سیاه شناخته می شود.
در صورت حمله هک های مخرب، ویروس ها یا بد افزارهای مخرب، می توانید پس از حذف کد مخرب، درخواست بررسی کد مخرب را بدهید.
در صورتی که سایت شما هدف کمپین سئو منفی لینک های اسپم باشد، باید از وبمستر خود بخواهید که ابتدا این لینک ها را از سایت شما حذف کند، سپس از ابزار Disavow Links گوگل وبمستر تولز استفاده کنید.

چرا باید از سئو کلاه سیاه جلوگیری کرد؟

تاکتیک های سئو کلاه سیاه می تواند سایت شما را از نمایش در لیست موتورهای جستجو حذف کند.
اگر چه ممکن است به روش کلاه سیاه در مدت کوتاهی ترافیک بالایی کسب کنید اما چنانچه گوگل به دلیل استفاده از روش کلاه سیاه سایت شما را پنالتی کند شرایط بسیار پیچیده می شود و می تواند اثرات مخربی بر روی رتبه بندی و ترافیک سایت شما داشته باشد. با صدها میلیون کاربری که روزانه در گوگل جستجو می کنند، به دست آوردن دوباره رتبه در موتورهای جستجو غیر ممکن خواهد بود.
بنابراین اگر به دنبال بهبود رتبه بندی سایت خود هستید، نباید از روش های کلاه سیاه استفاده کنید.

برای آشنایی با انواع سئو از نظر مسیر های اجرا روی این متن کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *