شخصی سازی و رتبه بندی در موتورهای جستجو
ارسال شده توسط: احمد شفاپور نظرات: یک نظر

شخصی سازی و رتبه بندی در موتورهای جستجو

نحوه شخصی سازی و رتبه بندی در موتورهای جستجو

سالها قبل، همه افراد دقیقا نتایج یکسانی را در موتورهای جستجو بدست می آوردند. امروزه، هیچ کس دقیقا نتیجه یکسانی نه در گوگل و نه در بینگ مشاهده نمی کند. هر کسی یک تجربه شخصی در همان درجه، حتی در پنجره های مرورگر شخصی، بدست می آورد.

البته هنوز اشتراکات بسیاری وجود دارد. همه افراد نتایج کاملا متفاوتی را مشاهده نمی کنند. در عوض هر کسی لیست عمومی بسیار مشابهی را می بیند. اما لیست هایی وجود دارند که به خاطر مکانی که آن شخص در آنجا هست، آنها چه کسانی هستند  و چگونه در وب جستجو می کنند.

Pc: کشور

یکی از آسانترین فاکتورهای رتبه بندی شخصی سازی برای فهمیدن این موضوع است که برای افراد نتایج مرتبط با کشوری که در آن زندگی می کنند، نتایج نشان داده می شود.

به عنوان مثال فردی که در آمریکا کلمه football را جستجو می کند نتایج فوتبال آمریکایی برای او نمایش داده می شود، اگر همین فرد بخواهد در ایران همین نتایج برایش نمایش داده شود باید کلمه soccer را جستجو کند.

اگر به نظر می رسد که وب سایت شما به یک کشور خاص مرتبط نیست، هنگامی که شخصی سازی کشوری اتفاق می افتد، شانس کمتری برای نمایش در نتایج بالای موتورهای جستجو خواهید داشت. اگر احساس می کنید که باید به کشور خاصی مرتبط باشید، باید روی سئوی بین المللی کار کنید.

Pl: محلی

موتورهای جستجو شخصی سازی را در سطح کشوری متوقف نمی کنند. آنها نتایج را با شهر یا ناحیه کلانشهر بر اساس موقعیت کاربر تطبیق می دهند.

همچنین با شخصی سازی کشور، اگر می خواهید وب سایت شما در نتایج جستجو مرتبط با شهری خاص نمایش داده شود، باید مطمئن شوید که محتوای وب سایت شما مربوط به آن شهر است.

Ph: تاریخچه شخصی

افراد چه چیزهایی را در موتورهای جستجو، سرچ می کنند یا بر روی چه لینک هایی در نتایج موتورهای جستجو کلیک می کنند؟ آنها از چه سایتهایی به طور منظم بازدید می کنند؟

این نوع از تاریخچه شخصی برای به روش ها و درجات مختلفی توسط موتورهای جستجوی گوگل و بینگ مورد استفاده قرار می گیرند تا بر روی نتایج جستجو تاثیر بگذارند. بر خلاف شخصی سازی کشور و شهر، هیچ راه آسانی برای تلاش کردن و. ایجاد کردن محتوای مرتبط توسط خودتان وجود ندارد.

در عوض، موتورهای جستجو به تاثیر اولیه و وفاداری به برند اهمیت بیشتری می دهند. هنگامی که کاربر بر روی یک نتیجه جستجوی عادی کلیک می کند، باید تجربه ای عالی برایش ایجاد کنید تا دوباره به وب سایت شما سر بزنند. با گذشت زمان، آنها ممکن است برند شما را در نتایج جستجو، سرچ کنند و با اینکه در رتبه های پایین تری در نتایج جستجو قرار گرفته باشید باز هم بر روی وب سایت شما کلیک کنند.

این رفتار باعث می شود که موتورهای جستجو وب سایت شما را به طور منظم در نتایج جستجوی کاربر قرار دهند. اگر این افراد وب سایت شما را در گوگل پلاس و توییتر لایک کنند و یا دنبال کنند، مزایای بیشتری نصیب وب سایت شما و برندتان خواهد شد.

مطالب مرتبط:

فصل اول: فاکتورهای مهم سئو

فصل دوم: فاکتورهای موفقیت محتوا در سئو

فصل سوم: معماری سایت و فاکتورهای موفقیت سئو

فصل چهارم: کد HTML و فاکتورهای موفقیت سئو

فصل پنجم: اعتماد، اوتوریتی و رتبه بندی جستجو

فصل ششم: ساخت لینک و رتبه بندی در موتورهای جستجو

فصل هشتم: تاثیر رسانه های اجتماعی در سئو

فصل نهم: راه های پیشگیری از جریمه شدن وب سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *