نقشه راه یادگیری سئو | یادگیری سئو چقدر طول می کشد

آنچه در این مطلب میخوانید:
نقشه راه یادگیری سئو

رودمپ یادگیری کامل سئو 2024

معمولاً دو دسته از افراد به دنبال یادگیری سئو هستند، یکی کسانی که می خواهند از طریق بهینه سازی وب سایت ها به درآمد قابل توجهی برسند و دیگری افرادی که قصد دارند تا کسب و کار اینترنتی خود را راه اندازی کرده و وب سایت مورد نظرشان را در زمانی کوتاه به جایگاه خوبی در موتور جستجو برسانند. این افراد همیشه با این سوال مواجه هستند که چگونه می توان سئو را یاد گرفت؟

به نظر شما یادگیری سئو در 30 روز امکان پذیر است؟ در این محتوا نقشه راه یادگیری سئو در 30 روز برایتان آماده شده است و شما فقط کافی است که شروع کنید!

با کمی جستجو در گوگل متوجه خواهید شد که تکنیک ها و راهکارهای مختلفی برای سئو سایت وجود دارد؛ اما تنها با یک نقشه راه یادگیری سئو می توان در زمانی کوتاه به این هدف رسید. ما در این مطلب قصد داریم تا تمام آنچه که باید در مورد یادگیری سئو بدانید را برایتان توضیح دهیم.

نقشه راه یادگیری سئو چیست؟

رود مپ سئو یا همان نقشه مناسب برای یادگیری اصول بهینه سازی وب سایت به شما کمک می کند تا در زمانی کوتاه به یک متخصص سئو تبدیل شوید. تنها باید مراحل مختلف این نقشه را یاد گرفته و سپس با تمرین و پشتکار آن را اجرا کنید. 

در این رودمپ یادگیری سئو شما با تمام تکنیک ها و استراتژی هایی که در سئو استفاده می شود، آشنا شده و یاد می گیرید چطور از آن ها برای رسیدن به جایگاهی مناسب در موتور جستجو استفاده کنید. در بهترین آموزشگاه سئو در مشهد این مطالب با جزئیات بسیار دقیق تر و بیشتر در اختیار شما قرار می گیرد.

اگر می پرسید یادگیری سئو چقدر طول می کشد؟ باید در پاسخ به شما بگوییم که شما به حداقل یک ماه آموزش تئوری و فشرده و در حالت طبیعی و ایده آل به شش ماه زمان برای آموزش سئو و یادگیری آن با استفاده از نقشه ای منسجم نیاز دارید. برای عمیق تر شدن در مباحث سئو و بیشتر شدن تجربه به حداقل یک سال زمان، تمرین و ممارست نیاز خواهید داشت. این مدت زمان می تواند با تلاش و پشتکار شما کاهش پیدا کرده یا با انتخاب راه اشتباه حتی طولانی تر شود. اما اگر انگیزه کافی برای تبدیل شدن به یک متخصص سئو را داشته باشید می توانید در حداقل ۶ ماه زمان به هدف خود برسید.

نقشه راه یادگیری سئو

نقشه راه یادگیری سئو در 30 روز!

اگر به نظر شما هم یادگیری سئو در یک ماه یک افسانه دور از ذهن است، باید بگوییم که این رویای افسانه ای اکنون به واقعیت پیوسته و در در دستان شماست!

نکته حائز اهمیت در هنگام شروع یادگیری سئو در یک ماه این است که با عمل کردن به این نقشه راه شما تنها نیمی از مسیر سئو را طی کرده اید و سئو را به صورت تئوریک بیشتر می آموزید برای تعمیق اطلاعات و مباحث سئو نیاز مند تمرین و کسب تجربه در این راه خواهید بود تا در انتها به یک متخصص تمام عیار سئو بدل شوید. 

توجه داشته باشید که زمان مناسب برای یادگیری سئو در یک ماه و عمل به این رودمپ یادگیری سئو 7 الی 8 ساعت به طور میانگین در روز است تا به صورت فشرده یادگیری سئو را دنبال کنید.

  روز مباحث سئو
مفاهیم پایه روز اول  1- سئو چیست؟ بخش بندی سئو
2- موتور های جستجوگر چطور کار می کنند؟ آشنایی با نحوه عملکرد ربات ها
3-ا لگوریتم های اصلی گوگل از گذشته تا حال
4- درک عمیق کارکرد گوگل (قواعد – قوانین – دستور العمل ها)
روز دوم 1- مهم ترین فاکتور های رتبه بندی گوگل
2- مباحث مربوط به هاست و دامنه  (سئو و نام دامنه- اعتبار و انقضا دامنه – انواع دامنه و تاثیر آن ها بر سئو- ساب دامنه – ساب دایرکتوری)
3- مفاهیم سرور و هاست (انتخاب هاست و سرور مناسب -منابع هاست – سرور CDN – ای پی سرور – شرکت های هاستینگ معتبر)
روز سوم 1- سئو و بازاریابی ( مخاطب شناسی- نیاز سنجی – میدیریت ارتباط با مشتری در سئو – برندینگ و سئو – سئو و انواع کسب و کار)
2- سئو محلی یا لوکال سئو
3- شروع مباحث سئو داخلی (درک سئو داخلی)
سئو داخلی روز چهارم 1- محتوا نویسی
2- بازاریابی محتوایی + عنوان نویسی + کپی رایتینگ
3- انواع محتوا – صفحات فرود
4- هرس محتوایی
روز پنچم 1- سئو محتوا شامل :(لینک سازی داخلی – اسکیما – تگ الت – اهمیت کلمات کلیدی – عنوان سئو و متا توضیحات + فاکتور های پایه برای  url )
2- استراتژی های مختلف محتوایی
3- نحوه بارگذاری محتوا در وردپرس
روز ششم 1- ساختار سایت (آشنایی با انواع ساختار درست سایت)
2- سایت مپ
3- کیورد ریسرچ ( انواع کلمات کلیدی – ابزار های کیور ریسرچ – کیورد تارگتینگ – سختی کلمات- ارزیابی و اولویت بندی کلمات- کیورد مپینگ – نیچ مارکتینگ و تحقیق کلمات کلیدی-  intent user)
روز هفتم 1- آنالیز رقبا ( ابزار های آنالیز رقیب)
2- آشنایی با لینک سازی داخلی + تکنیک های لینک سازی
3- html و css  پایه برای سئو
روز هشتم 1- سئو تصاویر
2- بهینه سازی برچسب، دسته، محصول، برگه، نوشته
3- ساختار url
4- Canonical
5- Pagination
روز نهم 1- Filters (سئو صفحات فیلتر شده و سرچ باکس در ووکامرس)
2- Breadcrumb
3. اسکیما و داده های ساختار یافته
4- Noindex
5- حذف صفحات از گوگل
روز دهم 1- Status Code ها به صورت کامل
2- امنیت سایت ssl – https
3- مفهوم AMP -PWA
روز یازدهم 1- مفاهیم Dynamic and rendering
2- ریدایرکت ها + نحوه ریدایرکت کردن
3- آشنایی با بخش های مختلف سرچ کنسول به طور کامل از راه اندازی و اتصال سایت تا بخش های مختلف پلتفرم
روز دوازدهم 1- تحلیل دیتا سرچ کنسول
سئو با وردپرس روز سیزدهم 1- سئو وردپرس + آشنایی با تمام بخش های وردپرس
روز چهاردهم 1- مفاهیم مهم سئو سایت های وردپرسی
2- تم ها و پلاگین های مناسب سئو در وردپرس
سئو تکنیکال
ابزار های سئو
روز پانزدهم 1- شاخص های Core web vitals
2-کرال باجت + بهینه سازی کرال باجت
3-Robot.txt
روز شانزدهم 1- تحلیل وضعیت سرعت سایت + ابزار های سنجش سرعت
2- روش های بهینه سازی سرعت سایت
روز هفدهم 1- اسکریمینگ فراگ
روز هجدهم 1- آشنایی با  ahrefs
روز نوزدهم 1- semrush یا ابزار های انالیز داخلی مانند جت سئو
سئو خارجی روز بیستم 1- سئو خارجی چیست
2- سئو کلاه سفید- سیاه – خاکستری
3- باید ها و نباید های سئو خارجی
روز 21 1- تکنیک های سئو خارجی
2- خرید رپورتاژ + استفاده از پلتفرم های فروش رپورتاژ مثل تریبون 
روز22  1- لینک های لایه 2 و 3
2- انواع لینک شما :(follow – no follow- sponserd  و…)
3- فاکتور های هنگام خرید رپورتاژ
روز 23 1- آشنایی با فاکتور های تعیین کننده ارزش لینک مانند : (spam score – DA – PA – toxic score  و…)
2- روش اجرای کمپین های تبلیغاتی یا رپورتاژ و PR
3- ابزار های مناسب برای آنالیز سئو خارجی
روز 24 همه چیز راجع به انالتیکس GA4 ( اتصال به سایت + آنالیز دیتا + تحلیل)
روز 25 1- اصول رپورتاژ نویسی
2- اصول تعیین صفحات فرود + انکر تکست ها
3- تشخیص بک لینک های مضر + حذف و بی اثر کردن
4- بخش Links سرچ کنسول
5- ابزار Disavow سرچ کنسول
روز26 1- فاکتور های Off-Page غیر از لینک
2- شبکه های اجتماعی و UGC ها
سئو بین المللی روز  27  1- سئو سایت های چند زبانه
2- نکات سئو سایت بین المللی
مفاهیم مکمل روز  28 سئو و هوش مصنوعی
سئو و  فاکتور های HCU
سئو و فاکتور های EEAT
روز  29  سئو و تجربه کاربری (UX پایه برای سئو)
گام آخر روز سی ام نحوه کسب درآمد از سئو – نمونه های قرداد سئو – انواع پروژه ها  – تعیین قیمت

اگر تمایل داری نقشه راه یادگیری سئو در یک ماه رو به صورت پی دی اف و برای همیشه داسته باشی میتونی دانلودش کنی و بعد از انجام هر مرحله جلوش یک تیک جذاب بزن!

دانلود pdf نقشه راه یادگیری سئو در یک ماه

همه موارد این نقشه راه رو تو کلاس آموزش مشهد سئو می تونی خیلی سریع و با بالاترین کیفیت یادبگیری! مشهد سئو تضمین هزینه میده و این یعنی اگر از آموزشت راضی نبودی همه هزینه کلاس رو میتونی پس بگیری! چی از این بهتر؟

 

همه چیز راجع به سئو

نقشه کامل یادگیری سئو

نقشه راه یادگیری سئو توسط افراد و شرکت های مختلفی ارائه شده است؛ اما اگر بخواهیم به ساده ترین ساختار موجود اشاره کنیم باید ۱۳ مرحله زیر را برای شما توضیح دهیم:

1- درک اصول پایه سئو

شما می توانید آشنایی با مباحث سئو را از اصول اولیه آن آغاز کنید. همانطور که می دانید سئو راهکاری مناسب برای رسیدن به جایگاهی بالا در موتورهای جستجو است. پس قبل از هرکاری باید با کارکرد موتور جستجو آشنا0 شوید تا بتوانید از آن در راه هدف خود استفاده کنید.

2- تحقق کلمات کلیدی

کلمات کلیدی همان عباراتی هستند که کاربران به دنبال آن ها می گردند. شما می توانید با استفاده از ابزارهای مختلف، کلمات کلیدی مناسب را برای موضوعات صفحات وب انتخاب کنید. با آنالیز رقبا و شناخت دقیق مشتریان نیز می توان کلمات کلیدی مناسب را انتخاب کرد. 

در انتخاب کلمات کلیدی مهم ترین نکته توجه به میزان سرچ ماهیانه، سختی کلمه، ارزش کلمه و نیاز کاربر است.

3- سئو داخلی

در سئو داخلی یا On-Page شما تلاش می کنید تا با انجام یک سری از فعالیت ها، درک گوگل را از صفحات داخلی خود افزایش دهید.؛ به طور مثال شما می توانید کلمات کلیدی مناسبی را انتخاب کنید. عناوین خوبی را در مطالب خود درج نمایید. همچنین لینک سازی داخلی بین صفحات نیز بر روی میزان درک گوگل تأثیر می گذارند. 

در قدم های اول باید با سئوی داخلی و تکنیک های آن در نقشه راه یادگیری سئو آشنا شوید. یک چک لیست سئو داخلی منسجم نیز در این زمینه به شما کمک می کند.

4- سئو محتوا

با نوشتن یک متن خوب می توانید رتبه ای مناسب در بین نتایج برتر گوگل را به دست آورید. بدین ترتیب ترافیک ارگانیک به وب سایت شما جذب شده و به اهداف خود از راه اندازی وب سایت خواهید رسید. پس شما به عنوان یک متخصص سئو باید بدانید که یک متن بهینه سازی شده چه ویژگی هایی دارد و چگونه می تواند به کاربر برای رسیدن به خواسته اش کمک کند؟ برای مشاهده چک لیست سئو محتوا کلیک کنید.

به تمام اصول و تکنیک هایی که برای نوشتن متون مناسب به کار می روند، سئو متنی گفته می شود. در کنار سئو متنی بهتر است با چک لیست سئو تکنیکال نیز آشنا شوید.

یادگیری سئو 2024

 

 

5- سئو خارجی

سئو خارجی یا همان Off-Page نیز فعالیت هایی هستند که بیرون از سایت خود انجام می دهید تا به یک منبع شناخته شده در گوگل تبدیل شوید. بر اساس فاکتورهایی که در سئو خارجی وجود دارد می توان میزان اعتبار سایت، ارتباط محتوا و محبوبیت آن را بررسی کرد. 

با استفاده از لینک سازی خارجی، فعالیت های برندینگ، انتشار رپورتاژ و تولید محتوای غنی می توان به یکی از رتبه های برتر در گوگل تبدیل شد. برای متخصص شدن در این زمینه باید با چک لیست سئو خارجی آشنا باشید.

6- سئو محلی (لوکال سئو)

اگر می خواهید سایت خود را بر اساس محل جغرافیایی فعالیتتان رتبه بندی کنید باید از سئو محلی یا لوکال استفاده نمایید. معمولاً برای افزایش فروش کسب و کارها در محلی خاص، از این نوع سئو استفاده می شود. شما باید تمرکز خود را بر روی انتخاب کلمات کلیدی خاص و کاربرانی مشخص بگذارید تا به هدف جستجوی آن ها پی ببرید؛ سپس مطالبی که منتشر می کنید را بر همین اساس تولید نمایید.

7- تجزیه و تحلیل سئو و گزارش

نه تنها باید تمام تلاش خود را برای بهینه سازی یک وب سایت انجام دهید؛ بلکه باید میزان اثربخشی این تلاش ها را به طور مرتب مورد تجزیه و تحلیل قرار دهید. ابزار مناسب برای این کار Google Analytics، سرچ کنسول و ابزار های مانند آن است. شما می توانید شاخص های کلیدی عملکرد (KPIs) را نیز دنبال کنید و گزارشات مناسبی را تهیه نمایید. پس یکی از مراحل مهم در نقشه راه یادگیری سئو، استفاده از ابزارهای مناسب برای تجزیه و تحلیل و ارائه گزارشات است.

8- جستجوی صوتی و سئو موبایل

امروزه بسیاری از کاربران عبارات مورد نظر خود را به صورت صوتی و با استفاده از دستگاه تلفن همراه جستجو می کنند. شما باید وب سایتی را طراحی و بهینه سازی کنید که با دستیارهای صوتی مانند Siri  و Alexa سازگاری داشته باشند. همچنین بتوان با استفاده از تلفن همراه به طور کامل از تمام مطالب و امکانات موجود در آن استفاده نمود.

9- سیگنال های تجربه کاربری

وب سایت شما به طور مداوم در تعامل با کاربران است. شما می توانید سیگنال های تجربی کاربران را بررسی کرده و از آن برای سئو بهتر وب سایت استفاده کنید. برای این کار باید زمینه را برای برقراری ارتباط با کاربر مهیا کنید.

10- شناخت ابزارها

در دهمین قدم از نقشه راه یادگیری سئو به شما توصیه می کنیم تا ابزارهای مختلف این کار را بشناسید. با استفاده از این ابزارها به راحتی می توانید پروژه خود را بهینه تر مدیریت کنید  یا از آن برای ارتقای کسب و کار خود استفاده نمایید. ابتدا هدف خود را برای استفاده از ابزارها مشخص کرده و سپس در فضای وب به دنبال ابزاری مناسب برای این کار بگردید.

11- ترندها و به روز رسانی های سئو

یک متخصص سئو حرفه ای باید با آخرین الگوریتم های سئو آشنایی داشته باشد و ترندها به روز رسانی های آن را تحت نظر بگیرد. امروزه هوش مصنوعی و تأثیر آن بر سئو به یکی از موضوعات داغ در این زمینه تبدیل شده است. شما می توانید با استفاده از وبلاگ های مختلف، اطلاعات کاملی را در این زمینه دریافت کرده و از آن ها استفاده کنید.

12- یادگیری و تمرین مستمر

ابزارهای سئو همواره در حال توسعه هستند؛ در تمام دوره های آموزش سئو مبتدی تا حرفه ای به کارآموزان توصیه می شود تا دانش خود را مرتباً به روز کنند. شما باید استراتژی های جدید را نیز آزمایش کنید و با تغییر آنها وب سایت ها را بهبود ببخشید. این کار تنها با یادگیری و تمرین مستمر انجام خواهد شد.

13- دانش خود را عمیق تر کنید

باید تمام تئوری ها و اصول سئویی که فرا گرفته اید را عملی کنید. تنها در این صورت است که می توانید به هدف خود در نقشه راه یادگیری سئو برسید. هرچه دانش شما در مورد بهینه سازی وب سایت ها عمیق تر باشد و تجربیات شما بیشتر شود، نتیجه سئو بسیار جذاب تر خواهد بود.

نتیجه گیری نقشه یادگیری سئو

در این مطلب ضمن ارائه نقشه راهی مناسب تلاش کردیم تا به شما نشان دهیم یادگیری چقدر طول می کشد؟ شما باید اصول پایه سئو را درک کنید و با کارکرد موتورهای جستجو آشنا شوید. پس از آن میزان تحقق کلمات کلیدی را بررسی کنید. با استفاده از سئو محتوا، سئو متنی، سئو خارجی و سئوی محلی نیز می توان گام های بزرگی در نقشه راه یادگیری سئو برداشت. 

در ادامه باید با استفاده از ابزارهای مناسب، بهینه سازی وب سایت را تجزیه و تحلیل کرده و گزارشاتی را تهیه کنید. همچنین باید با جستجوی صوتی و سئو موبایل نیز آشنایی داشته باشید. بررسی سیگنال های تجربه کاربری و شناخت ابزارهای مختلف نیز از دیگر مراحل رودمپ سئو است. کارآموزان باید با ترندها و به روز رسانی های سئو آشنا باشند و آن ها را به طور مداوم یاد بگیرند و تمرین کنند. 

در پایان نیز باید دانش خود را عمیق تر نمایند. اگر از این نقشه راه استفاده کنید در زمانی کوتاه می توانید به تمام مباحث سئو مسلط شده و آن ها را برای بهینه سازی وب سایت خود به کار ببرید. ما در مشهد سئو در کنار شما هستیم تا شما را از یک سئوکار مبتدی به یک متخصص حرفه ای تبدیل کنیم.

اگر از نقشه راهی که در این مطلب به شما ارائه کرده ایم، استفاده کنید می توانید در 30 روز تا نهایتا ۶ ماه سئو را به طور کامل فرا بگیرید. البته تلاش و تکرار مستمر نیز در میزان موفقیت شما تاثیر دارد.

توصیه می کنیم مقاله حقوق سئوکار در ایران را بخوانید تا متوجه شوید که پس از اتمام آموزش ها درآمد تقریبی شما چقدر خواهد بود.

با به کارگیری مراحل ۱۳ گانه ای که در این مطلب به شما معرفی شد می توانید در ۶ ماه به یک متخصص سئو تبدیل شوید.

یادگیری سئو به میزان استعداد شما و نقشه راهی که از آن استفاده می کنید، بستگی دارد. شما می توانید با مطالعه مطلب سئو سخت است اطلاعات کاملی در این زمینه به دست آورید.

نقشه راه یادگیری سئو مخصوص کسانی است که برای شروع یادگیری سئو بین راه و روش های گونان گیج شده و نمی دانند از چه طریقی باید یادگیری را شروع کنند؛ در حالی که استراتژی های سئو مربوط به روش های پیاده سازی تکنیک های سئو است.

بهتر است کار خود را با یادگیری اصول پایه و سپس سایر مباحث سئو آغاز کنید. مهمترین اصل این است که بدانید موتورهای جستجو به چه صورت کار می کنند.

استفاده از ابزارهای مختلف، به روز کردن دانش سئو، تجزیه و تحلیل استراتژی های قبلی و ارائه گزارشات به تقویت بیشتر سئو کمک می کنند.

Picture of زهرا سحرخیز
زهرا سحرخیز
سلام من زهرا سحرخیز هستم؛ متخصص سئو در شرکت مشهد سئو و محقق در زمینه دیجیتال مارکتینگ و سئو. من اینجا مقالاتم رو با تکیه بر مطالب و اخبار روز سئو ، منابع قابل استناد و دیدگاه شخصی خودم می‌نویسم.
جدیدترین مطالب
خدمات ما
اطلاعات تماس
شماره همراه

09158983103

شماره همراه پشتیبانی فنی

09152259192

آدرس ایمیل

info@mashhadseo.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *